logo-main
< Naslovna
4. srpnja 2016.
Potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Uključivo studiranje”

Potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Uključivo studiranje”

U četvrtak 29. lipnja 2016. godine, na Veleučilištu je održano svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Uključivo studiranje”, u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga: "Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju" u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”.

Svečanom potpisivanju prisustvovao je ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić, dipl. iur., koji je naglasio kako će ovaj projekt značajno unaprijediti studentski standard i osigurati studiranje uz niže troškove te tako povećati učinak studiranja, odnosno broj diplomiranih studenata u gradu Čakovcu, ali i u Međimurskoj županiji.

Uz ministra Tolušića, svečanom potpisivanju prisustvovali su i ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric, župan Međimurske županije Matija Posavec, mag. ing., zamjenik ministra znanosti, obrazovanja i sporta mr. sc. Hrvoje Šlezak te dekanica Međimurskog veleučilišta u Čakovcu doc. dr. sc. Nevenka Breslauer.

Dodatni sadržaji Studentskog doma Čakovec
Praonica rublja
Čitaonica
Knjižnica
Soba za sport i rekreaciju
Restoran

Kontakt

Studentski dom Čakovec
Međimursko veleučilište Čakovec
Bana Josipa Jelačića 22 G
40 000 Čakovec
T: 040 396 982
E: studentski.dom@mev.hr
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content