logo-main
< Naslovna
29. ožujka 2024.
Posjet bivših stanara doma

Posjet bivših stanara doma

Ovih dana u nenajavljen posjet stigli su nam Agata i Matko.

Agata, studentica iz Poljske stanovala je u studentskom domu tijekom zimskog semestra u akademskoj godini 2019./2020., a Matko je bio naš student Računarstva, također „domski“ stanar. Te zime Agata i Matko postali su par, a njihova veza traje i danas.

U početku veze Matko je zaradio titulu „frequent flyera“ putujući k Agati u Poljsku, ali su se nakon nekog vremena odlučili na zajednički život, prvo u Poljskoj pa nakon toga u Rijeci.

Oboje su u međuvremenu diplomirali, zaposlili se i zajedno kuju planove za budućnost. Agata je već u domu počela učiti naš jezik, ali sada nas je iznenadila svojim tečnim hrvatskim. Kako je bila izuzetno draga, simpatična i kreativna, na dan kada je odlazila iz doma odnosno iz Hrvatske zajedno s Matkom i mi smo prolili koju suzu. Pročeprkali smo po našoj arhivi i pronašli neke naše zajedničke uspomene, a zabilježili smo i ovaj posjet te poklon koji nam je Agata donijela. Čuvamo sve njezine ručno izrađene prekrasne čestitke s kojima nas je redovito darivala za vrijeme njenog boravka u Čakovcu s osobitom pažnjom.

Prisjetili smo se tih dana, nekih studenata iz te generacije i zaključili kako nam ni vrijeme ni udaljenost ne mogu oduzeti drage uspomene.

Želimo im puno sreće!

Dodatni sadržaji Studentskog doma Čakovec
Praonica rublja
Čitaonica
Knjižnica
Soba za sport i rekreaciju
Restoran

Kontakt

Studentski dom Čakovec
Međimursko veleučilište Čakovec
Bana Josipa Jelačića 22 G
40 000 Čakovec
T: 040 396 982
E: studentski.dom@mev.hr
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content