Uvodna riječ dekanice

dekan_nevenka

Poštovane studentice i studenti,

čast nam je što ste izabrali našu ustanovu za Vaše daljnje školovanje na jednom od stručnih studija: Računarstvo, Menadžment turizma i sporta i Održivi razvoj. Za nas je to veliko zadovoljstvo, ali i velika obaveza, jer Vaša očekivanja želimo ispuniti na najkvalitetniji način.

Glavni cilj našeg Veleučilišta je pružiti svim studentima kvalitetno obrazovanje, odnosno teorijska i praktična znanja iz područja računarstva i menadžmenta turizma i sporta.Naša društvena odgovornost i važnost obrazovanja u današnje vrijeme iziskuje od nas permanentno usavršavanje svih nastavnika kako bismo Vam prenijeli najnovije spoznaje i saznanja vezana uz Vaše obrazovanje.

Studenti su danas svjesni važnosti obrazovanja i konkurentnosti nastavnog programa koji ih priprema za stvarne i aktualne potrebe na tržištu rada. Uz trud i angažman kroz nastavu studenti ulažu godine svog života, te po završetku studija očekuju da ih se prepozna na tržištu.

Shvatite školovanje na Veleučilištu samo kao stepenicu u Vašem cjeloživotnom obrazovanju i Vašoj karijeri. Vodite se motom da znanje i kompetencije koje ćete naučiti na Veleučilištu što bolje iskoristite, te da ih konstantno nadograđujete. Na taj ćete način biti konkurentni na tržištu rada. Također, bit ćete spremni i za nastavak školovanja na srodnim fakultetima, ukoliko odlučite upisati diplomski studij.

Želim Vam puno uspjeha u radu!

Doc. Dr. sc. Nevenka Breslauer, prof. v.š.