Publikacije

publikacije2

Zbornik Međimurskog veleučilišta – pokriva teme vezane uz društvena i tehnička područja znanosti. Sadrži znanstvene i radove profesora i vanjskih suradnika Međimurskog veleučilišta, a otvoren je i svim autorima koji žele dati svoj doprinos poticanju i razvijanju znanstvene i stručne djelatnosti.

Izlazi dva puta godišnje, u lipnju i prosincu.

Broj 1 iz 2010. godine s cjelovitim tekstovima radova možete vidjeti na web stranicama Hrčka – Portala znanstvenih časopisa Republike Hrvatske : http://hrcak.srce.hr/zbornikmev.

Upute autorima i ostale informacije preuzmite ovdje:

call for papers

Upute autorima

publikacije1

Međimursko veleučilište u Čakovcu, u suradnji s Međimurskom savezom sportske rekreacije „Sport za sve“ i Gimnastičkim klubom „Marijan Zadravec Macan“, organiziralo je 1. hrvatski znanstveno stručni skup o menadžmentu u turizmu i sportu. Skup je održan u ožujku 2010. godine u Sv. Martinu na Muri. Stručni i znanstveni radovi koji su prezentirani na skupu objedinjeni su u Zborniku radova.

Naslovnicu, impresum, upute autorima i cjelovite tekstove radova možete vidjeti na web stranicama Hrčka – Portala znanstvenih časopisa Republike Hrvatske.

Zbornik radova 1. hrvatskog znanstveno stručnog skupa o menadžmentu u turizmu i sportu
http://hrcak.srce.hr/zbornikmtis