Natječaj za dodjelu 10.000 državnih stipendija

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je 12. listopada 2017. godine Natječaj za dodjelu 10.000 državnih stipendija za akademsku 2017./2018. godinu redovitim studentima nižeg socio-ekonomskog statusa. Natječaj je otvoren do 6. studenog 2017. Opširnije »

Okrugli stol “Kreni zeleno”

Pozivaju se svi studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu da prisustvuju održavanju okruglog stola koji će se održati u sklopu projekta “Kreni, zeleno! – uspostavljanje volonterskog programa zaštite okoliša i prirode”. Okrugli stol Opširnije »

Terenska nastava SportFest 2017

U četvrtak, 5. listopada 2017. studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu zajedno s predavačima stručnog studija Menadžment turizma i sporta, smjer Sport, u okviru kolegija Povijest sporta, Menadžment turizma i sporta te Sportski Opširnije »

Obilježen 11. tjedan cjeloživotnog učenja

Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja koja potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja, a obilježava se svake godine u rujnu. Cilj Tjedna cjeloživotnog učenja je senzibilizacija javnosti za cjeloživotno Opširnije »

Aktivno umrežavanje studenata prvih godina

Dana 10. listopada 2017. studenti prve godine studijskih programa Veleučilišta, u suradnji s partnerskom organizacijom Potepuh j.d.o.o., prezentirali su krajeve iz kojih dolaze. Sudjelovalo je mnoštvo studenata iz cijele Hrvatske, a cilj Opširnije »

Besplatna on-line edukacija za mlade nezaposlene za financijskog administratora u društvenom poduzeću

ACT KONTO d.o.o. zajedno sa partnerima GONG, ZEF i Synergia savjetovanje d.o.o. u sklopu projekta FAIR net – Mreža FAIR (Financije, Administracija i Računovodstvo) poslovanja u društvenim poduzećima želi pomoći mladim nezaposlenim osobama da kroz edukaciju za financijskog administratora Opširnije »

Terenska nastava – posjet tvornici Ferokotao

Dana 5. listopada 2017., studenti druge i treće godine Održivog razvoja posjetili su tvornicu ‘Ferokotao’ u Donjem Kraljevcu. Rukovodeći inženjeri tvrtke su u angažiranom i iscrpnom stručnom obilasku proizvodnih pogona i konstrukcijskog Opširnije »

Audicija za pjevački zbor “Josip Štolcer Slavenski” Čakovec

Pjevački zbor  „Josip Štolcer Slavenski“ Čakovec organizira audiciju za prijem novih članova u sastav zbora. Srdačno pozivamo sve zainteresirane djevojke i mladiće  koji vole glazbu i žele biti dio jednog od ponajboljih amaterskih zborova u Hrvatskoj Opširnije »

Naslovnica

Preddiplomski stručni studij Računarstvo

Preddiplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta

Preddiplomski stručni studij Održivi razvoj

Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta