Radno vrijeme stručnih službi Međimurskog veleučilišta u Čakovcu 31. listopada 2016.

Obavještavaju se studenti, nastavnici i vanjski suradnici Međimurskog veleučilišta u Čakovcu da je radno vrijeme stručnih službi Međimurskog veleučiliša u Čakovcu 31. listopada 2016. (ponedjeljak)   od 07:30 do 14:00 sati. Radno vrijeme Opširnije »

Svjetski dan pješačenja

Studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu obilježili su Svjetski dan pješačenja odlaskom na terensku nastavu na Kalnik, u sklopu kolegija Tjelesna i zdravstvena kultura. Na terenskoj nastavi sudjelovalo je ukupno šezdeset i četvero Opširnije »

1. studentska govornica

Studentska govornica letak Opširnije »

Priprema projekta “Živi dvorci”

Održani je sastanak u svrhu pripreme projekta “Živi dvorci”. Opširnije »

Riješen problem studentske prehrane u Čakovcu

Od ponedjeljka, 24. listopada će se uspostaviti podjela studentske prehrane na Učiteljskom fakultetu u Čakovcu. Opširnije »

Istraživanje agencije za znanost i visoko obrazovanje

“Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) provodi istraživanje određenih aspekata studentskoga iskustva u generaciji studenata upisanih ak. god. 2012./2013. na preddiplomske i integrirane studijske programe. Ciljevi su ovog istraživanja utvrditi stupanj Opširnije »

Ciklus on-line tečajava u okviru Oracle Academy programa počinje uskoro

Iskustvo prošle školske godine pokazalo nam je kako tečajevi “u živo” zbog ograničenog broja polaznika u računalnoj učionici ne mogu zadovoljiti interes većine kolega iz naših škola za tečajevima o Oracle tehnologijama Opširnije »

Obavijest o početku nastave – izvanredni studenti

Obavještavaju se izvanredni studenti preddiplomskih stručnih studija te redoviti i izvanredni studenti specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment turizma i sporta da nastava u zimskom semestru akademske godine 2016./2017. počinje u ponedjeljak, 17. Opširnije »

Naslovnica

Preddiplomski stručni studij Računarstvo

Preddiplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta

Preddiplomski stručni studij Održivi razvoj

Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta