Održan kviz o obitelji Zrinski

25.04.2016. na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu održao se kviz o povijesti obitelji Zrinski na koji su se prijavili učenici srednjih škola iz Međimurske županije.Najbolje znanje i najveći broj bodova ostvarila je Lara Opširnije »

Obilježena 8. godišnjica MEV-a

25. travnja obilježena je osma obljetnica rada Međimurskog veleučilišta. Svečanosti su prisustvovali brojni uglednici iz političkog, gospodarskog, kulturnog i vjerskog života Međimurske županije i onih preko županijskih granica. Među brojnim uvaženim gostima Opširnije »

Suradnja MEV-a i HOO-a koja omogućuje sportašima lakše studiranje

Međimursko veleučilište ušlo je u suradnju s Hrvatskim Olimpijskim Odborom radi školovanja vrhunskih sportaša 15. srpnja 2015. tajnik Hrvatskog Olimpijskog odbora Josip Čop potpisao je ugovor o programu s dekanicom Međimurskog veleučilišta Opširnije »

Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima

Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima preddiplomskih stručnih studija u akademskoj godini 2015./2016. Natječaj za dodjelu stipendija Prijava Izjava Opširnije »

Održan 9. sajam poslova u Murskom Središću

14. travnja Međimursko veleučilište sudjelovalo je na Sajmu poslova koji je održan u Murskom Središću. Uz šezdesetak štandova izlagača – škola, ustanova i tvrtki, Veleučilište je predstavilo svoj program i ponudu. U Opširnije »

Održana 4. međunarodna konferencija Inovacije, tehnologije, edukacija i menadžment

U LifeClass Termama Sveti Martin, 14. i 15. travnja 2016. godine, uspješno je održana 4. Međunarodna konferencija INOVACIJE, TEHNOLOGIJE, EDUKACIJA I MENADŽMENT u organizaciji Međimurskog veleučilišta u Čakovcu i Visoke škole Nikola Šubić Zrinski. Konferencija Opširnije »

Posjet delegacije sa Strojarskog fakulteta u Mariboru

Protekli tjedan u radni posjet Međimurskom veleučilištu u Čakovcu došla je delegacija Strojarskog fakulteta u Mariboru na čelu sa dekanom fakulteta. Okupljeni su razmijenili iskustva te razgovarali o daljnjim mogućnostima suradnje. Opširnije »

Suradnja MEV-a i firme Ducati komponenti

Nastavljena je uspješna suradnja Međimurskog veleučilišta u Čakovcu i tvrtke Ducati komponenti d.o.o. iz Ludbrega koja je Veleučilištu dala na korištenje električni bicikl, dva električna vozila te uređaj za punjenje električnih vozila. Opširnije »

Naslovnica

Preddiplomski stručni studij Računarstvo

Preddiplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta

Preddiplomski stručni studij Održivi razvoj

Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta