Select Page

Agencija za znanost i visoko obrazovanje provodi istraživanje o učincima pandemije bolesti COVID-19 na iskustvo studiranja u akademskoj godini 2020./21.

Anketa se nadovezuje na istraživanje „Izazovi u visokom obrazovanju za vrijeme pandemije bolesti COVID-19 i socijalne izolacije: iskustva i potrebe djelatnika visokih učilišta i studenata“ provedeno tijekom lipnja i srpnja 2020., a čiji je cilj bio istražiti na koji su način i u kojoj mjeri izvanredne okolnosti poput pandemije i socijalne izolacije utjecale na iskustvo studiranja i poučavanja.

S obzirom na to da su izvanredne okolnosti postale tzv. novo normalno, sve su djelatnosti, pa tako i visoko obrazovanje, morale prihvatiti novu normalnost, usvojiti nova ponašanja i nove načine rada.

Ovim istraživanjem Agencija za znanost i visoko obrazovanje želi dobiti uvid u doseg i utjecaj pandemijskih okolnosti, poput online nastave, socijalne distance i sl. na visokoškolsku nastavu, studentski život te mentalno zdravlje studenata. Posebna je tematska cjelina posvećena utjecaju pandemije na prijelaz iz sustava srednjeg u visoko obrazovanje.

Ljubazno vas molimo da anketni upitnik dostavite studentima i studenticama preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih/stručnih studija vašeg visokog učilišta sa zamolbom da ga ispune do 10. rujna 2021. godine. Ispunjavanje upitnika traje 10-ak minuta.

Upitnik se nalazi na poveznici https://www.azvo.hr/hr/studenti-i-pandemija.

MEĐIMURSKO
VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec

e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764

DRUŠTVENE MREŽE

PRETRAŽI

Copyright © 2019| Politika privatnosti Uvjeti korištenja Sva prava pridržana.

Izrada: SCRIBO PR

Skip to content