Select Page

U tjednu 24-27. svibnja 2021. godine na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu održava se Međunarodni tjedan u okviru Erasmus+ programa.

U sklopu ovogodišnjeg Međunarodnog tjedna organizirali smo niz aktivnosti, predavanja za studente, stručne posjete, ali i zajedničko neformalno druženje. Ugostiti ćemo kolege iz Poljske, grada Tarnowa, Malopolska School of Economics, a virtualno će nam se predstaviti i naša nova partnerska institucija iz Litve, Klaipeda State University of Applied Sciences. Početak tjedna otvoriti će gosp. Faulend, vice guverner Hrvatske narodne banke koji će održati predavanje na temu Uvođenja eura u Hrvatsku.

Željeli bismo na ovaj način upoznati naše partnere s radom Međimurskog veleučilišta, organizacijom i aktivnostima koje provodimo, novim mogućnostima koje se otvaraju našim novim prostorima, kao npr. novootvorenim Centrom održivog razvoja, mogućnostima smještaja u našem studentskom domu. Istovremeno to je i poziv nastavnicima iz partnerskih sveučilišta/veleučilišta da nas posjete, a studentima da dođu i provedu dio svojeg studentskog života na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu.

 

 

MEĐIMURSKO
VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec

e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764

DRUŠTVENE MREŽE

PRETRAŽI

Copyright © 2019| Politika privatnosti Uvjeti korištenja Sva prava pridržana.

Izrada: SCRIBO PR

Skip to content