Select Page

Poštovani studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu

Javna ustanova REDEA koja je u svojstvu regionalnog koordinatora za Međimursku županiju odgovorna za cjelokupni razvoj Međimurske županije provodi projekt Empowering for Growth 3 u sklopu kojega želimo osnažiti mlade iz Međimurske županije za tržište rada.

Kao izvanredni studenti, svjesni ste da već sada pripadate na lokalno tržište rada. U ovim nesigurnim vremenima, kada se poduzeća i tvrtke moraju prilagođavati svakodnevno novonastalim okolnostima, traženje posla postaje još izazovnije.

Zbog svega navedenoga, JU REDEA je osmislila program koji će vam bar donekle otvoriti vidike i proširiti znanja u područjima koja su poslodavcima itekako bitna, a to su komunikacijske vještine i s njima povezan self-marketing. Upravo su ove vještine naši poslodavci naveli kao bitne po kojima oni prepoznaju zaposlenika kakvoga traže. Kroz program i s neposrednom komunikacijom s vama, omogućit ćemo vam da se osnažite novim znanjima te da proširite svoje kontakte (što je u pronalasku posla također važna komponenta).

Stoga vas pozivamo da nam se jave izvanredni nezaposleni studenti do ponedjeljka  23. 11. 2020. na mailbarbara.srnec.bujanic@redea.hr i s nama virtualno provedete 1 sat te proširite svoja znanja i vidike u komunikacijama i s njima povezanim self-marketingu.

Online radionica je planirana u utorak 24. 11. 2020. Mi smo prilagodljivi što se tiče vremena održavanja pa vam nudim 2 termina za održavanje:

  1. Termin između 10 i 12 sati
  2. Termin između 14 i 16 sati

Molimo vas da nam odmah kod prijave naznačite 1. ili 2. kako bismo vam uz slanje linka za online radionicu mogli dati i termin održavanja.

Za svakog sudionika radionice pripremili smo i poklon koji će vama studentima itekako dobro doći u studiranju.

DOKAZNA DOKUMENTACIJA ZA POSREDNIČKO TIJELO 2:

Također vas molimo, pošto se radi o projektnoj aktivnosti, da nam kod prijave na radionicu odmah pošaljete fotografije svoje osobne iskaznice u privitku maila koja je popratna dokazna dokumentacija za kontrolu projekta i neće se koristiti u druge svrhe.

Barbara i Izabela se raduju virtualnom druženju s vama!

MEĐIMURSKO
VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec

e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764

DRUŠTVENE MREŽE

PRETRAŽI

Copyright © 2019| Politika privatnosti Uvjeti korištenja Sva prava pridržana.

Izrada: SCRIBO PR

Skip to content