Select Page

U tijeku su prijave za virtualno poduzetničko natjecanje BizHack Hackathon. Organizirano je u sklopu projekta „Promocija poduzetništva (KK.03.1.2.24.0001)“ od strane Hrvatske gospodarske komore (HGK) i Lean Startup Hrvatske Svrha projekta je poboljšati negativnu percepciju poduzetništva u Hrvatskoj i time omogućiti stvaranje povoljnijeg poslovnog okruženja kao temelja za osnivanje, rast i razvoj poduzeća te društva u cjelini.

Tijekom 48 sati natjecatelji će uz savjetovanje s mentorom rješavati poduzetničke izazove i pokušati ponuditi najbolje rješenje za stvaranje povoljnijeg okruženja za pokretanje i razvoj poslovanja u Hrvatskoj.

Prijave su otvorene do 5. studenog, a hackathon se održava online od 6. do 8. studenoga.

Prilikom prijave, natjecatelji odabiru jedan poduzetnički izazov koji žele rješavati:

  1. Kako povećati poduzetničku aktivnost i potaknuti veći broj ljudi na pokretanje vlastitog poslovanja u Hrvatskoj

  2. Kako unaprijediti administrativne postupke kod osnivanja i vođenja poduzeća za poduzetnike početnike

  3. Kako unaprijediti aktivnosti savjetovanja (edukacije i usmjeravanja) poduzetnika u svim fazama razvoja njihovog poslovanja

Prijave su otvorene za sve, pa tako i za studente koji natjecanju mogu doprinijeti svojim širokim i kreativnim razmišljanjima, te ponuditi nova i inovativna rješenja. Budući da ste upravo Vi okruženi studentima, ovim putem Vas molimo da podjelite događaj sa svojom zajednicom na društvenim i web stranicama, te dodatno motivirate studente za prijavu i stjecanje iskustva i znanja van fakulteta.

U tu svrhu u privitku Vam šaljem vizual događaja, ogledne objave za društvene mreže i više informacija o BizHack Hackathonu.

Više o samom hackathonu pogledajte ovdje: https://bizhack.eu/

Ako odlučite podržati događaj, molimo Vas da nas prilikom djeljenja događaja na društvenim mrežama označite (taggirate) kako bi vidjeli da ste objavili navedeni događaj, nakon čega ćemo Vas navesti kao podržavajuću organizaciju u opisu FB eventa i označiti u objavi na našem facebook profilu. Također, nakon samog hackathona spomenuti ćemo Vas u članku ukoliko tim upravo sa Vašeg fakulteta osvoji neku od nagrada.

MEĐIMURSKO
VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec

e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764

DRUŠTVENE MREŽE

PRETRAŽI

Copyright © 2019| Politika privatnosti Uvjeti korištenja Sva prava pridržana.

Izrada: SCRIBO PR

Skip to content