Select Page
Osnovna svrha stručnih studija je da se stečena znanja studeni primijene odmah po ulasku na tržište rada. S druge strane, prilikom kreiranja stručnih studija, gospodarski subjekti imaju veliku ulogu jer mogu izraziti svoje potrebe za vještinama i znanjima njihovih zaposlenika.
Fokus na povezivanje s gospodarstvom od iznimne nam je važnosti pa potičemo studente na izradu inovativnih projekata koji će gospodarskim subjektima pomoći u njihovom nastupu na tržištu. Tako je u sklopu izbornog predmeta Razvoj inovativnih turističkih proizvoda, studentica 3. godine preddiplomskog stručnog studija Menadžment turizma i sporta Tena Kovačić, izradila idejni projekt za kuću za odmor “Lina”, koja je smještena u Gornjem Međimurju, točnije Pleškovcu. Projekt je predstavljen vlasnicima smještajnog objekta, obitelji Lajtman, koji su bili vrlo zadovoljni iznesenim idejama.
Tenin projekt je namijenjen daljnjem unapređenju kuće za odmor “Lina” u vidu inovativnih ideja glede uređenja prostora, dodatnih sadržaja, animacijskih programa i sl. s ciljem poboljšanja turističke ponude Pleškovca. Time je, kroz praktičan rad, ostvarena odlična direktna suradnja s turističkom ponudom.

MEĐIMURSKO
VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec

e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764

DRUŠTVENE MREŽE

PRETRAŽI

Copyright © 2019| Politika privatnosti Uvjeti korištenja Sva prava pridržana.

Izrada: SCRIBO PR

Skip to content