Select Page

Ministrica znanosti i obrazovanja dr. sc. Blaženka Divjak obišla je u petak, 12. lipnja 2020. godine Centar za održivi razvoj u izgradnji Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, nakon čega je odrađen sastanak s Upravom Veleučilišta na temu razvoja novih studijskih programa u STEM području.

Ministrica znanosti i obrazovanja prof.dr.sc. Blaženka Divjak istaknula je da se  Veleučilište razvija se u onom smjeru gdje postoje potrebe, zbog čega mu je i dodijeljeno dodatnih 12 milijuna kuna. Čestitala je svima koji doprinose razvijanju Centra te izjavila da je održivi razvoj potreban ne samo na globalnoj razini i u različitim aspektima gospodarstva, već je posebno potreban Međimurskoj županiji s obzirom na strukturu industrije, ulaganja i orijentaciju.

Projektom ‘Centar održivog razvoja’ rekonstruirat će se i opremiti zgrada Centra održivog razvoja, opremit će se četiri laboratorija te će se provesti organizacijska reforma Međimurskog veleučilišta u Čakovcu. Projekt će osigurati istraživačko-razvojnu infrastrukturu te će u konačnici povećati broj primjenjivih istraživačkih, razvojnih i inovativnih projekata u Međimurskoj županiji.

MEĐIMURSKO
VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec

e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764

DRUŠTVENE MREŽE

PRETRAŽI

Copyright © 2019| Politika privatnosti Uvjeti korištenja Sva prava pridržana.

Izrada: SCRIBO PR

Skip to content