Select Page

Poštovani studenti,

obavještavamo vas o uvjetima koje morate ispuniti ukoliko se želite vratiti u dom, dolazite po stvari u dom ili dolazite radi drugih sadržaja u studentskom domu:

1. Dolazak je potrebno najaviti voditeljici Centra za studentski standard na mail studentski.dom@mev.hr i dogovoriti termin povratka

2. Na ulazu u Studentski dom obvezno je dezinficirati ruke

3. Studenti prilikom povratka moraju predočiti valjanu e-propusnicu (za vrijeme trajanja obveze izdavanja e-propusnica)

4. Na porti/uredu voditeljice Centra za studentski standard obvezni ste popuniti i potpisati Izjavu o zdravstvenom stanju. Izjavu možete skinuti ovdje.

Ova uputa primjenjuje se i u slučajevima kada studenti dolaze po stvari, za osobe koje su u pratnji studenta i za studente koji dolaze u knjižnicu.

Ukoliko student dođe ranije od dogovorenog termina molimo da pričeka izvan objekta, odnosno da ne ulazi u zgradu doma.

Sukladno Uputi Ministarstva znanosti i obrazovanja, samoizolacija ni karantena za studente koji dolaze izvan Republike Hrvatske nisu dozvoljene u studentskom domu.

Uputa za knjižnicu

Vanjska vrata za ulazak u knjižnicu biti će zaključana. Studenti koji su najavili svoj dolazak u knjižnicu ulaze u dogovorenom terminu na glavni ulaz u studentski dom te pritom slijede gornju proceduru s time da svoj dolazak najavljulju na e mail knjiznica@mev.hr.

Uputa za druge sadržaje

Studenti stanari doma koriste sobu za sport i rekreaciju sukladno Preporukama Studentskog doma Čakovec za boravak u domu. Čitaonica se trenutačno ne može koristiti. Studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu koji nisu korisnici smještaja u Studentskom domu Čakovec u zgradu doma mogu ući samo radi posudbe ili vraćanja knjiga u knjižnicu slijedeći proceduru ulaska u dom.

Centar za studentski standard

MEĐIMURSKO
VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec

e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764

DRUŠTVENE MREŽE

PRETRAŽI

Copyright © 2019| Politika privatnosti Uvjeti korištenja Sva prava pridržana.

Izrada: SCRIBO PR

Skip to content