Select Page

Ivana Husajina, Danijela Grgek i Ela Trstenjak, studentice 1. godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment turizma i sporta pod mentorstvom dr. sc. Andrijane Kos Kavran, v. pred. u sklopu kolegija Promocija turističke destinacije sudjeluju na 2. Milenijskom natjecanju iz kreativne industrije na temu Osvajanje glagoljicom u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Studentice smo zamolili da nam kažu što ih je motiviralo za prijavu na natjecanje i koja su njihova očekivanja.

Ivana Husajina, studentica 1. godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment turizma i sporta

Put od tisuću kilometara započinje prvim korakom, pa tako i naš životni uspjeh. Sada smo već nadomak završetka i diplomske razine studija te razmišljamo o tome kakav posao želimo raditi i koju svotu plaće želimo vidjeti na bankovnom računu. No to i nije tako lako. Treba se probiti na tržište, treba pokazati zašto smo baš mi onaj AS U RUKAVU jer akcija stvara reakciju. Stara poslovica kaže da žanjemo ono što sijemo, tako da želimo li bolju žetvu, trebamo saditi bolje sjemenje. Ako u životu želimo bolji posao i uspjeh, trebamo imati neki dobar portfolio za to, tako da svako sudjelovanje na projektnim zadacima, uključivanje u bilo kakve radionice i ostalo puno pridonosi tome. Tako je i moja motivacija više usmjerena na osobno postignuće, uvažavanje i pohvale profesora ili drugih te na kraju krajeva USPJEH koji ću postići, bilo osobni ili neki na višoj razini koji će za mene predstavljati najveće zadovoljstvo.

Radionica o glagoljici, tj. natjecanje se činilo kao zanimljiv izazov za nas same da se probamo okušati u nečemu novom i drugačijem. Naša motivacija je bila uspjeh, a naš izazov pokušaj. Iako je situacija trenutno dosta komplicirana, mi se trudimo doći do cilja neovisno o krajnjem ishodu. 

Danijela Grgek, studentica 1. godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment turizma i sporta

Definitivno projekt koji me/nas ispunjava i volimo raditi na njemu i kontinuirano ga nadopunjavati. Projekt me zainteresirao jer koristi društvu, stvara osjećaj uspjeha i vrijednosti te samopoštovanja i samopouzdanja nakon što će završiti. To je ujedno i ono što me potiče da radim na našoj ideji. Dakako uvažavanje prijedloga i pohvale od strane mentora ne nedostaje, što potiče dodatan entuzijazam te volju za radom.

Kao tim prihvaćamo radne zadatke kojima stječemo nova znanja, vještine i iskustva.

Obavljajući ovakav zadatak dobivamo bolje šanse za napredovanje, uz koje dolazi i osjećaj osobnog postignuća.

Ela Trstenjak, studentica 1. godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment turizma i sporta

Volim se istaknuti iz mase i pokazati znanja i ideje koje imam. Volim biti drugačija od drugih, tako da je ovo bila prilika upravo za to.

Studenticama želimo puno uspjeha.

MEĐIMURSKO
VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec

e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764

DRUŠTVENE MREŽE

PRETRAŽI

Copyright © 2019| Politika privatnosti Uvjeti korištenja Sva prava pridržana.

Izrada: SCRIBO PR

Skip to content