Select Page

Međimurska županija u suradnji s Poslovnim dnevnikom i Večernjim listom organizira konferenciju „Razvojni potencijali automobilske industrije na hrvatskom tržištu“ koja će se održati 18. ožujka 2020. godine s početkom 10.00 sati u Tehnološko – inovacijskom centru Međimurje (Ulica bana Josipa Jelačića 22/b, Čakovec).

Na konferenciji će se kroz dvije panel diskusije govoriti o potencijalima ekspanzije automobilske industrije na hrvatskom tržištu te o važnosti obrazovnog segmenta za razvoj ove značajne grane industrije.

Osim panel diskusija na konferenciji će se također održati nekoliko stručnih prezentacija o mogućnostima i prednostima Međimurske županije za privlačenje autoindustrije te o Industriji 4.0.- Digitalizacija autoindustrije: stručno obrazovanje kadrova u upravljanju industrijski robotiziranih procesa.

Iako za razliku od većina država Europske unije Hrvatska nema proizvodnju automobila na svom teritoriju, u hrvatskoj automobilskoj industriji radi tisuće osoba te je upravo cilj konferencije ukazati na neiskorištene potencijale za razvoj ne samo međimurskog kraja nego cijele Hrvatske koje uz sebe nosi ozbiljna autoindustrija.

Detaljne informacije o samoj konferenciji nalaze se na linku: https://www.poslovni.hr/dogadjanja/razvojni-potencijali-automobilske-industrije-na-hrvatskom-trzistu-18-ozujka-2020

LINK za prijavu: https://www.poslovni.hr/dogadjanja/razvojni-potencijali-automobilske-industrije-na-hrvatskom-trzistu-18-ozujka-2020

MEĐIMURSKO
VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec

e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764

DRUŠTVENE MREŽE

PRETRAŽI

Copyright © 2019| Politika privatnosti Uvjeti korištenja Sva prava pridržana.

Izrada: SCRIBO PR

Skip to content