Međimursko veleučilište 17. veljače 2020. godine domaćin je i suorganizator 5. Psihošpancira. Otvorenje Psihošpancira počinje u 14.00 sati,  nakon njega u četiri dvorane održat će se više od 30 predavanja i radionica , a predavači su psiholozi, psihijatri i ostali stručnjaci koji se u svom svakodnevnom radu koriste psihološkim znanjima.

Tradicionalno  se na Međimurskom veleučilištu održava  simpozij Psihologija sporta i rekreacije namijenjen sportašima, trenerima i svima onima koje zanimaju sportske teme. U ostale tri dvorane mogu se slušati predavanja iz razvojne, dječje i kliničke psihologije i sestrinstva, te sudjelovati u radionicama kojima se mogu povećati osobne kompetencije i  doprinijeti vlastitom zdravlju i kvaliteti  života.

Program Psihošpancira koji se 14. i 15. veljače 2020. godine održava i na Sveučilištu Sjever u Varaždinu možete pogledati na https://dpv.hr/psihospancir-program.php

Psihošpancir je ove godine konferencija s međunarodnim sudjelovanjem i prijavljen je kao oblik stručnog usavršavanja svim strukovnim Komorama (HKMS,HLK,HPK i dr.) i AZOO.

Pozivamo sve studente i zainteresirane građane  da dođu na Otvorenje Psihošpancira 17. veljače 2020. godine u 14.00 sati te da sudjeluju na predavanjima i radionicama.

Sudjelovanje na svim sadržajima je besplatno

Skip to content