Select Page

Za nastavnike studijskog programa Održivi razvoj, smjer Održiva gradnja, u ponedjeljak 09. prosinca 2019. godine organiziran je radni posjet predstavnika Baldinistudia d.o.o. iz Zagreba, generalnog zastupnika za BIM (Building Information Modeling) – Allplan – softvera za arhitekte i konstruktere. Uz zastupništvo Baldinistudio d.o.o.osigurava i tehničku podršku i edukaciju o BIM sustavu koji predstavlja novi proces i metodologiju s kojom timovi arhitekata i inženjera efikasno i kolaborativno dizajniraju i grade objekte te stvaraju elemente i materijale, koristeći se istom bazom podataka i istim 3D modelom. 

Budući da je BIM projektiranje sukladno standardima suvremenog svijeta, na inicijativu Jasmine Ovčar, mag.ing.arh.i urb., nositeljice kolegija iz područja arhitekture, a u skladu s novitetima u studijskom programu smjera Održive gradnje koji proizlaze iz revidiranog, unaprijeđenog i aktualiziranog programa po kojem se od ove akademske godine održava nastava na 1. godini studijskog programa Održivog razvoja, u sklopu kolegija Konstrukcijsko modeliranje uvodi se edukacija naših studenata prema BIM standardu.
Posebna je vrijednost ovog radnog sastanka što su se odazvali svi vanjski suradnici smjera Održiva gradnja, inženjeri raznih struka (arhitekti, građevinari, geodeti, elektroinstalateri) s jednim ciljem – da obogate i osuvremene svoja znanje te unaprijede nastavne programe svojih kolegija u svrhu edukacije studenata kako bi ih pripremili za tržište rada. 

MEĐIMURSKO
VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec

e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764

DRUŠTVENE MREŽE

PRETRAŽI

Copyright © 2019| Politika privatnosti Uvjeti korištenja Sva prava pridržana.

Izrada: SCRIBO PR

Skip to content