Erasmus+ Info dan na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu održao se 27. studenog 2019. godine. Prodekanica za kvalitetu i međunarodnu suradnju Marija Miščančuk, v. pred. pozdravila je prisutne i predstavila je mogućnosti sudjelovanja u Erasmus+ programu, te koji su koraci potrebni za realizaciju mobilnosti.

Ela Trstenjak, Martina Nikolić, Stella Dorić, Lucija Delimar i Rafael Rezo su studenti Međimurskog veleučilišta koji su sudjelovali na Erasmus+ mobilnosti, a ovom su prilikom predstavili svoja iskustva s boravka na inozemnim ustanovama. Svoje sveučilište predstavila je studentica na studijskom boravku iz Poljske, Agata Juszczak. Student Robert Radiković, MEV Buddy, predstavio je Erasmus Student Network (ESN) i koje mogućnosti pruža.

Podsjećamo studente kako je Natječaj za odlazak na studijski boravak u 2019./20. otvoren do 15. prosinca 2019. godine, što znači da preostaje još dovoljno vremena za informiranje o mogućnostima i uvjetima odlaska na mobilnost. Za detaljnije informacije javite se na mmscancuk@mev.hr ili erasmus@mev.hr

Više informacija o natječaju nalazi se i na https://erasmus.mev.hr/index.php/natjecaji/

Skip to content