Studentice i studenti 3. godine preddiplomskog studija, smjer Menadžment sporta i 2. godine specijalističkog studija Menadžment turizma i sporta, pod vodstvom Mirjane Trstenjak, mag.oec., v.pred., sudjelovali su 22. studenog 2019. godine na stručnoj konferenciji na temu “Čimbenici uspješnosti sportske rekreacije”. Organizatori konferencije su Hrvatski savez sportske rekreacije “Sport za sve” i Međimurski savez sportske rekreacije “Sport za sve”.

Ciljevi Konferencije su provedba inventure učinjenog između dvije Izborne skupštine, tj. od prosinca 2015.godine do studenog 2019.godine i rješavanje pitanja vezanih uz čimbenike uspješnosti sportske rekreacije te utvrđivanje pravaca daljnjeg razvoja i unapređivanja sportske rekreacije u Republici Hrvatskoj.

Konferencija je organizirana zbog razumijevanja i značenja ove izuzetno važne društvene djelatnosti u suvremenim uvjetima života i rada, poglavito za zdravlje ljudi i zbog uspješnijeg sporazumijevanja sa svim subjektima koji su na direktan ili indirektan način povezani s područjem sportske rekreacije u Republici Hrvatskoj.

Skip to content