Pozivaju se svi studenti Veleučilišta, a posebno studenti 2. godine smjera Menadžment turizma i sporta koji u ljetnom semestru slušaju kolegij Osnove marketinga, da se uključe u globalno natjecanje L’Oréal Brandstorm.
 
Riječ je o jednom od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja koje već 27 godina studentima širom svijeta pruža priliku da izraze svoje talente i inovativnost. Poziv na ovo natjecanje otvoren je i za sve studente iz Hrvatske, a zainteresirani studenti mogu se prijaviti do 11. ožujka 2019. godine, putem online platforme https://brandstorm.loreal.com. L’Oréal Brandstorm svake godine okuplja brojne studente iz cijelog svijeta pa tako i Hrvatske, koji organizirani u timove od troje pokušavaju osmisliti kreativno rješenje za jedan od stvarnih izazova pojedinog branda ili grupe proizvoda u sklopu L’Oréal grupe.
 
Ovogodišnji zadatak Brandstorma je odgovoriti na pitanje kako izgleda budućnost njege kože te ponuditi inovativno rješenje koje bi unaprijedilo iskustvo korisnika ljekarničkih brandova (npr. Vichy, La Roche-Posay) orijentiranih na zdrav život.
 
Osim stjecanja novih znanja, vještina, praktičnog iskustva i pristupa vrijednim on-line materijalima, projekt Brandstorm je ujedno i važan regrutacijski kanal koji studentima otvara vrata spomenute kompanije. Deset najboljih studentskih timova svoja rješenja će predstaviti na regionalnom finalu u travnju, a pobjednički tim regije u Parizu će se boriti za glavnu nagradu – provedbu svoje ideje u djelo u sklopu plaćene tromjesečne prakse u L’Oréalovom kreativnom središtu u Parizu.
 
Više informacija o projektu možete pronaći i na linku: https://brandstorm.loreal.com/en/challenges/landing, kao i dokumentima u prilogu.
 
U svrhu promocije dostupni su i video materijali, koji se nalaze na linkovima:
–          2018 edition summary: https://www.youtube.com/watch?v=UgAgBut_Nhw
–          2019 edition task: https://www.youtube.com/watch?v=-Pcpe0WK6Iw
 
 
 
 

MEĐIMURSKO
VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec

e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764

DRUŠTVENE MREŽE

PRETRAŽI

Copyright © 2019| Politika privatnosti Uvjeti korištenja Sva prava pridržana.

Izrada: SCRIBO PR

Skip to content