U utorak, 16. listopada 2018. studenti Veleučilišta su sudjelovali i predstavljali Međimursko veleučilište na ovogodišnjem Sajmu stipendija i visokog obrazovanja koji se održao u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja.

Uz Međimursko veleučilište u Čakovcu, na samom sajmu su sudjelovali i predstavnici ostalih institucija visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj te predstavnici veleposlanstava iz Austrije, Danske, Francuske, Japana i Kanade kod kojih su se studenti mogli informirati o tipovima i uvjetima stipendija koje nude.

Studenti su tako imali prilike porazgovarati i s predstavnicima ostalih visokih učilišta i sveučilišta iz Italije, Danske, Bosne i Hercegovine, Nizozemske, Slovenije, Slovačke, Švicarske te Ujedinjenog Kraljevstva kako bi dobili uvid u sve opcije koje im se nude glede studiranja u inozemstvu te ERASMUS+ programa razmjene.

Organizirana su bila i brojna predavanja za studente koja su za cilj imala informirati studente o lokalnim i državnim stipendijama te zanimanjima i znanjima koja su potrebna u doglednoj budućnosti.

 

MEĐIMURSKO
VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec

e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764

PIŠI NAM

 

GDPR

8 + 1 =

DRUŠTVENE MREŽE

PRETRAŽI

Copyright © 2019| Politika privatnosti Uvjeti korištenja Sva prava pridržana.

Izrada: SCRIBO PR