Obzirom da se bliže godišnji odmori, peporuka svim studentima koji još nisu regulirali status obavljene stručne prakse je da za vrijeme konzultacija donesu uputnice (ukoliko još nisu) te zahtjeve za oslobođenje sa svom pratećom dokumentacijom (ukoliko već nisu).

Svi studenti specijalističkog diplomskog stručnog studija kojima još nije u studomatu vidljivo da je praksa regulirana (a predali su dokumentaciju) također trebaju doći na konzultacije jer im je dokumentacija nepotpuna. Studenti preddiplomskog stručnog studija ne mogu vidjeti u studomatu, ali mogu provjeriti u studentskoj referadi.

Zbog prevelikog broja individualnih upita putem emaila dolazi do zatrpanosti pošte te se na iste više neće individualno odgovarati. Za sve informacije potrebno je doći na konzultacije.

Zadnji dan konzultacija u ovome semestru je srijeda 18.07.

Svi redoviti studenti prilikom predaje uputnice na potpis (koju možete predati i u studentskoj referadi) trebaju na uputnici dodati i datume održavanja prakse (period u kojemu će se obavljati) a on mora biti u jednom mjesecu (datumi ne smiju prelaziti u sljedeći mjesec).

Svima želim sretan završetak semestra i puno dobre zabave tijekom praznika.

S poštovanjem,

Dr.sc. Marina Gregorić

Skip to content