Pozivaju se studenti preddiplomskog studija Menadžment turizma i sporta da se uključe u  globalno natjecanje L’Oréal Brandstorm.
 
 
Riječ je o jednom od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja koje već 26 godina studentima širom svijeta pruža priliku da izraze svoje talente i inovativnost. Poziv na ovo natjecanje otvoren je i za sve redovne studente iz Hrvatske, a zainteresirani studenti mogu se prijaviti do 26. veljače 2018. godine, putem online platforme https:// brandstorm.loreal.com.
 
L’Oréal Brandstorm svake godine okuplja brojne studente iz cijelog svijeta pa tako i Hrvatske, koji organizirani u timove od troje pokušavaju osmisliti kreativno rješenje za jedan od stvarnih izazova pojedinog branda ili grupe proizvoda u sklopu L’Oréal grupe.
Ovogodišnji zadatak Brandstorma je kreiranje frizerskog salona budućnosti. Osim stjecanja novih znanja, vještina, praktičnog iskustva i pristupa vrijednim on-line materijalima, projekt Brandstorm je ujedno i važan regrutacijski kanal koji studentima otvara vrata L’Oréal kompanije.
 
Pobjednički tim na razini regije (Hrvatska i Srbija) dobit će priliku sudjelovati na svjetskom finalu natjecanja u Parizu, a najbolji studentski timovi borit će se za tri nagrade:
1) najbolju promociju branda (BRAND AWARD)
2) najbolju tehnološku inovaciju (TECH AWARD)
3) društvenu odgovornost zamišljenog koncepta (CSR AWARD)
 
Svaka nagrada podrazumijeva i novčani iznos u vrijednosti od po 10 000 eura. 
Više informacija o projektu možete pronaći i na linku: https://brandstorm.loreal.com/en/challenges/landing, kao i dokumentima u prilogu.
 
​Studentima koji se uključe u natjecanje priznaje se izvršenje studentskih obaveza iz kolegija Osnove marketinga​. Za dodatne informacije javiti se Andrijani Kos Kavran, mag.oec., v.pred. putem maila akos@mev.hr ili u kabinetu 213.
 
 

MEĐIMURSKO
VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec

e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764

DRUŠTVENE MREŽE

PRETRAŽI

Copyright © 2019| Politika privatnosti Uvjeti korištenja Sva prava pridržana.

Izrada: SCRIBO PR

Skip to content