Forum struke 2014

Ministar rada i mirovinskoga sustava prof. dr. sc. Mirando Mrsić, dr. med., otvorio je drugi Forum struke, koji se od 11. – 13. travnja održava u Košarkaškom centru Dražen Petrović u  Zagrebu. Forum struke organizira Opširnije »

Nastupna predavanja

Nastupno predavanje Ratko Matotek Nastupno predavanje Renato Slaviček Nastupno predavanje Silvija Zeman Opširnije »

3. Međunarodna konferencija o managementu u turizmu i sportu

Međimursko veleučilište u Čakovcu u suradnji s brojnim domaćim i inozemnim partnerskim ustanovama uspješno je održalo 3. međunarodnu konferenciju Menadžment turizma i sporta. Konferencija je održana 10. i 11. travnja 2014. godine Opširnije »

Turizmijada 2014.

Dana 2.4.2014. na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu održano je predstavljanje projekta “Turizmijada”. Gospodin Denis Uhoida predstavio je projekt našim studentima s ciljem da se što više njih uključi u projekt. Međunarodni kongres Opširnije »

Održan Eduroam tjedan na MEV-u

U okviru aktivnosti na promociji usluge eduroam, Srce i ove godine organizira eduroam tjedna u okviru kojeg predstavlja ovu uslugu krajnjim korisnicima. Ove godine eduroam tjedan održava se u periodu od 31.3. do 4.4. Planira Opširnije »

Studijski posjet Berlinu i međunarodnom sajmu turizma ITB Berlin Travel Trade Show

U sklopu projekta IPA IV „Usvajanje principa HKO-a u sustavu visokog obrazovanja u sektoru turizma“ nositelja Visoke poslovne škole Libertas, a  u kojem je Međimursko veleučilište u Čakovcu partner, članovi projektnog tima i studenti 3. godine Opširnije »

Gost predavač mr. sc. Karlo Jurica

Predavanje na temu “Sigurnost hrane – faktor kvalitete u turističkoj ponudi” u petak, 14. ožujka u 10.00 u predavaonici 112 održao je mr.sc. Karlo Jurica zaposlen u Uredu za posebne poslove sigurnosti pri Opširnije »

Obavijest za javnost o postupku reakreditacije

Međimursko veleučilište u Čakovcu trenutno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetit će stručno povjerenstvo. Ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima Opširnije »

Naslovnica

Preddiplomski stručni studij Računarstvo

Preddiplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta

Preddiplomski stručni studij Održivi razvoj

Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta