Susret studenata volontera – “Usudi se volontirati”

Objavljen je poziv za sve studente koji aktivno volontiraju na susret studenata volontera pod nazivom “Usudi se volontirati”. Susret studenata volontera Opširnije »

Stručni seminar na temu “Biomasa”

Međimursko veleučilište u Čakovcu 8. rujna 2014. godine organizira stručni seminar pod nazivom “Biomasa”. Sve detalje kao i program može pronaći u prilogu. Pozivnica – stručni seminar Biomasa Opširnije »

Obavijest o prijelazima

Obavještavaju se kandidati zainteresirani za prijelaz na Međimursko veleučilište u Čakovcu s drugih visokoškolskih ustanova da će se zahtjevi za prijelaz primati od 01. do 15. rujna 2014. Zahtjev za prijelaz predaje Opširnije »

Teorija susreće praksu – „Mladi, vrijedni, poduzetni“

Studenti Međimurskog veleučilišta postali su mentori mladim (ne)zaposlenim osobama prijavljenih na „Natječaj za poduzetničke ideje mladih“raspisanog u ožujku 2014. godine, a u sklopu projekta „MVP – Mladi, vrijedni, poduzetni“. „Mladi, vrijedni, poduzetni“ Opširnije »

Oportunitetni troškovi

Kandidatima koji se ne upišu na studijski program na kojemu su ostvarili pravo upisa i dobili upisni broj mogu se naplatiti oportunitetni troškovi nepopunjenoga upisnog mjesta, u iznosu ne manjem od jedne Opširnije »

Dobrovoljna akcija studenata održive gradnje

Studenti  2. godine Stručnog studija Održivi razvoj – održiva gradnja završetak predavanja u akademskoj godini 2013/2014. “začinili” su dobrovoljnom akcijom vezanom za kolegij Tehnologije građenja II – završni radovi u graditeljstvu. U Opširnije »

Prijave na Cisco akademiju

Nova grupa Cisco akademije na MEV-u kreće početkom rujna. Ima još nekoliko slobodnih mjesta. Više informacija možete naći na webu cisco.mev.hr. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem obrasca za online PRIJAVU Opširnije »

Stručna praksa u Ujedinjenom Kraljevstvu, Slovačkoj, Češkoj i Poljskoj

Traineeship Offer Nailsea School Blank Traineeship Offer Form INCOMING- Goldsmiths IPAD Erasmus Intern DFAS Work Placement Offer Form INCOMING2014 Work Placement Offer Form INCOMING Arklu DENMARK PR and Social Media Internship Work Opširnije »

Naslovnica

Preddiplomski stručni studij Računarstvo

Preddiplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta

Preddiplomski stručni studij Održivi razvoj

Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta