Obavijest kandidatima za prijelaz iz drugog visokog učilišta na Međimursko veleučilište u Čakovcu

Obavještavaju se kandidati za prijelaz iz drugog visokog učilišta na Međimursko veleučilište u Čakovcu da su objavljeni rezultati Povjerenstva za studentska pitanja: Obavijest za prijelaznike na preddiplomski stručni studij Održivi razvoj u Opširnije »

Edukativna radionica Zeleni ured

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost održati će u srijedu, 1.10.2014.edukativnu radionicu Zeleni ured. Zeleni ured je naziv za skup aktivnosti koje bi zaposlenici institucije ili tvrtke u okviru redovnih aktivnosti Opširnije »

Odluka o mogućnosti prijelaza studenata s izvanrednog na redoviti stručni studij

Obavještavaju se izvanredni studenti preddiplomskih stručnih studija da je objavljena Odluka o mogućnosti prijelaza studenata Međimurskog veleučilišta u Čakovcu s izvanrednog na redoviti stručni studij. Studenti mogu svoje zamolbe dostaviti u Službu Opširnije »

Stručna praksa u inozemstvu

Češka i Austrija 20140915_Placement_VBS_Scheibenberstraße Placement_DOK Incubator Update_Erasmus_placement_AMC Update_Erasmus_placement_Trader     Slovenija, Poljska, Španjolska i Švedska Erasmus placement_Galerija fotografija Placement_offer_form ATEKNEA Placement_offer_form ATEKNEA Placement_offer_form_GrafitArch Visit Technology Group_SE_Erasmus_placement_offer 2014 Slovenija i Poljska Placement Offer Opširnije »

Natječaj za mobilnost studenata u ljetnom semestru ak. god. 2014.-2015.

Natječaj za mobilnost studenata u ljetnom semestru ak. god. 2014.-2015. Opširnije »

JUBILARNI 50. sastanak SQL/DEV UG Čakovec-Varaždin

SQL/DEV Čakovec – Varaždin grupa korisnika organizira jubilarni 50. sastanak u subotu 27. rujna u prostorijama Tehnološko-inovacjiskog centra u Čakovcu. Sastanak počinje u 10 sati, a ukupno 4 predavanja drže hrvatski MVP-evi: Opširnije »

Prijave za jesenski rok putem natječaja za upis

Obavještavaju se svi kandidati za upis putem natječaja za razredbeni postupak da se prijave za upis zaprimaju u Službi za studentske poslove od 08. – 12. rujna u vremenu od 09:00 do Opširnije »

Naslovnica

Preddiplomski stručni studij Računarstvo

Preddiplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta

Preddiplomski stručni studij Održivi razvoj

Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta