Studentske iskaznice – VAŽNO

Obavještavaju se svi studenti preddiplomskih stručnih studija i specijalističkog diplomskog stručnog studija da je stupio na snagu novi Pravilnik o studentskoj ispravi (NN 90/14) koji propisuje da je studentska iskaznica javna isprava Opširnije »

Nastupno predavanje

Nastupno predavanje Miodrag Novosel Opširnije »

Veleučilištu više od 5 milijuna kuna za znanost

Međimursko veleučilište u Čakovcu u partnerstvu s tvrtkom Infigo IS d.o.o. iz Samobora, dana 17. listopada 2014. godine potpisalo je Ugovor o financiranju znanstvenog projekta pod nazivom „Nosivi sustav proširene stvarnosti u Opširnije »

Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta – prijava za upis

Obavještavaju se kandidati zainteresirani za upis na specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta da se prijave za upis do 20. listopada 2014., radnim danom od 09:00 do 14:00 sati. Razredbeni Opširnije »

Održana edukativna radionica Zeleni ured

U utorak, 7.10.2014. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost održao je edukativnu radionicu Zeleni ured za zaposlenike Međimurskog veleučilišta u Čakovcu te skrenuo pozornost na potrebe za energetski učinkovitijem ponašanjem. Uz Opširnije »

Studenti ponos Veleučilišta

Simona Papec se u ljeto 2012. godine,  iz radoznalosti, prijavila za turističkog animatora u hotelu Laguna Galijot u Poreču. Turisti koje je dobila bili su iz Rusije, pa je odmah iste sezone  Opširnije »

Nastupna predavanja

        Obavijest o nastupnom predavanju mr. sc. Miljenko Vrbanec Obavijest o nastupnom predavanju mr. sc. Silvija Vig Odluka o nastupnom predavanju Martina Sobočan Odluka o nastupnom predavanju Milice Taradi Opširnije »

Sajam stipendija predstavlja francuski sustav visokog obrazovanja hrvatskoj javnosti

Francuska je Zemlja partner 10. jubilarnog Sajma stipendija i visokog obrazovanja u listopadu Francuska je jedna od najpopularnijih svjetskih destinacija za studiranje te privlači 278.000 međunarodnih studenata godišnje. Mogućnosti studiranja,usavršavanja i stipendiranja Opširnije »

Stručna praksa u inozemstvu

Češka i Austrija 20140915_Placement_VBS_Scheibenberstraße Placement_DOK Incubator Update_Erasmus_placement_AMC Update_Erasmus_placement_Trader     Slovenija, Poljska, Španjolska i Švedska Erasmus placement_Galerija fotografija Placement_offer_form ATEKNEA Placement_offer_form ATEKNEA Placement_offer_form_GrafitArch Visit Technology Group_SE_Erasmus_placement_offer 2014 Slovenija i Poljska Placement Offer Opširnije »

Natječaj za izbor voditelja Ureda vijeća

U tijeku je natječaj za izbor voditelja Ureda vijeća. Studenti sve detalje o natječaju mogu vidjeti na linku : https://docs.google.com/file/d/0B1FLsir6eCtUelJKNXMyUHhQQjA/edit Opširnije »

Studentska konferencija – PR ARENA Balkans Student Public Relations Conference

Dopis PR ARENA Fakulteti PR Arena-Sarajevo_Program Prijavnica-Sarajevo-PR-arena Opširnije »

Raspored održavanja uvodnih predavanja i nastave

Obavještavaju se svi studenti preddiplomskih stručnih studija da je objavljen raspored nastave za akademsku godinu 2014./2015. koji se primjenjuje od 30.09.2014. http://www.mev.hr/index.php/raspored-nastave/ U ponedjeljak 29.09. održat će se uvodna predavanja prema već Opširnije »

Naslovnica

Preddiplomski stručni studij Računarstvo

Preddiplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta

Preddiplomski stručni studij Održivi razvoj

Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta