Erasmus+ program – obavijest

Obavještavaju se svi zainteresirani studenti za Erasmus+ program mobilnosti da će sve potrebne informacije moći dobiti u srijedu, 29. listopada 2014., od 11:00 sati u predavaonici 12. Opširnije »

Gost predavač mr.sc. Branimir Blajić, general manager LifeClas Terme Sveti Martin

U četvrtak 23.10.2014. na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu za studente druge i treće godine stručnog studija  Menadžment turizma i sporta,  predavanje je održao gost predavač:  mr.sc. Branimir Blajić, trenutno na funkciji generalnog Opširnije »

Stručna praksa u Portugalu, Austriji i Italiji

              Erasmus+ Traineeship Offers Italian Schools Looking_for_STUDENT placementofferform_schools_draft_v20140206_final_frei_gv Opširnije »

Konačna rang lista kandidata za upis – specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta

Konačna rang lista kandidata za upis na specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta. Konačna rang lista kandidata – specijalistički diplomski stručni studij – jesenski rok 2014-2015 Upis će se održati Opširnije »

Studentske iskaznice – VAŽNO

Obavještavaju se svi studenti preddiplomskih stručnih studija i specijalističkog diplomskog stručnog studija da je stupio na snagu novi Pravilnik o studentskoj ispravi (NN 90/14) koji propisuje da je studentska iskaznica javna isprava Opširnije »

Nastupno predavanje

Nastupno predavanje Miodrag Novosel Opširnije »

Veleučilištu više od 5 milijuna kuna za znanost

Međimursko veleučilište u Čakovcu u partnerstvu s tvrtkom Infigo IS d.o.o. iz Samobora, dana 17. listopada 2014. godine potpisalo je Ugovor o financiranju znanstvenog projekta pod nazivom „Nosivi sustav proširene stvarnosti u Opširnije »

Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta – prijava za upis

Obavještavaju se kandidati zainteresirani za upis na specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta da se prijave za upis do 20. listopada 2014., radnim danom od 09:00 do 14:00 sati. Razredbeni Opširnije »

Održana edukativna radionica Zeleni ured

U utorak, 7.10.2014. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost održao je edukativnu radionicu Zeleni ured za zaposlenike Međimurskog veleučilišta u Čakovcu te skrenuo pozornost na potrebe za energetski učinkovitijem ponašanjem. Uz Opširnije »

Studenti ponos Veleučilišta

Simona Papec se u ljeto 2012. godine,  iz radoznalosti, prijavila za turističkog animatora u hotelu Laguna Galijot u Poreču. Turisti koje je dobila bili su iz Rusije, pa je odmah iste sezone  Opširnije »

Nastupna predavanja

        Obavijest o nastupnom predavanju mr. sc. Miljenko Vrbanec Obavijest o nastupnom predavanju mr. sc. Silvija Vig Odluka o nastupnom predavanju Martina Sobočan Odluka o nastupnom predavanju Milice Taradi Opširnije »

Sajam stipendija predstavlja francuski sustav visokog obrazovanja hrvatskoj javnosti

Francuska je Zemlja partner 10. jubilarnog Sajma stipendija i visokog obrazovanja u listopadu Francuska je jedna od najpopularnijih svjetskih destinacija za studiranje te privlači 278.000 međunarodnih studenata godišnje. Mogućnosti studiranja,usavršavanja i stipendiranja Opširnije »

Naslovnica

Preddiplomski stručni studij Računarstvo

Preddiplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta

Preddiplomski stručni studij Održivi razvoj

Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta